INST. nieuws

Aanleggen terreinleidingen bij Van der Valk Hotel Emmen

14 december 2022

Bijzondere klus bij Van der Valk Hotel Emmen: voor de nieuwbouw/uitbreiding van 42 hotelkamers hebben we de terreinleidingen onder het bestaande gebouw aangelegd.

Buiten hebben we de nieuwe terreinleidingen als het ware met een ondergrondse kraan onder het bestaande gebouw ‘geduwd’ en vanuit daar zijn de leidingen met een lier verder naar binnen ‘getrokken’. En dat maar liefst zes keer! Hierna gaan we de terreinleidingen verbinden met het nieuwe gebouw voor de centrale koeling, verwarming en het warme water. En dat allemaal duurzaam opgewekt.

Ondanks het winterweer zijn de werkzaamheden goed verlopen. Om toch een beetje warm te blijven waren er saucijzenbroodjes en hebben we binnen heerlijk gegeten bij Van der Valk. Bedankt voor de gastvrijheid!

Wij ontwikkelen, realiseren en beheren technische
INST.allaties met de mINST.e exploitatiekosten. Dat doen wij samen én duurzaam! En dat is de echte wINST.!

Pure w

Wat we doen bij INST.