INST. nieuws

INST. sponsort Wildman Run Sleen

11 september 2023

INST. heeft onlangs een jaarlijks terugkerend evenement in Sleen gesponsord, de Wildman Run in Sleen. Afgelopen weekend hebben maar liefst 1.250 dappere deelnemers zich door de modder gewerkt, hindernissen overwonnen en topprestaties geleverd tijdens de obstacle run in Sleen. Dit alles werd mogelijk gemaakt dankzij de inzet van 200 fantastische vrijwilligers.

En het was niet alleen een feestje voor de deelnemers, maar ook voor het publiek dat de adrenaline en opwinding van dichtbij heeft mogen ervaren. Met maar liefst 75 uitdagende hindernissen en 5 verschillende afstanden, was het een spektakel dat je niet mocht missen. Het evenement moedigde deelnemers aan om hun grenzen te verleggen en zich lekker vies te maken, en dat deden ze met verve. Niet voor niets is het motto van de Wildman Run “Run wild, get dirty!”

 

 

 

Wij ontwikkelen, realiseren en beheren technische
INST.allaties met de mINST.e exploitatiekosten. Dat doen wij samen én duurzaam! En dat is de echte wINST.!

Pure w

Wat we doen bij INST.