INST. nieuws

Hotel Emmen verwelkomt bijna eerste gasten in nieuwe hotelkamers

6 juli 2023

Van der Valk Hotel Emmen verwelkomt binnenkort gasten in gloednieuwe hotelkamers

Bij Van der Valk Hotel Emmen werkt ons team momenteel hard aan de voltooiing van de 42 gloednieuwe hotelkamers. Met man en macht zetten we ons in om ervoor te zorgen dat het hotel klaar is voor de geplande opening in augustus. Het eindresultaat belooft prachtig te worden, met een luxueuze uitstraling.

We zijn in de gangen en hotelkamers bezig met de inrichting en het installeren van tv’s, verlichting, sanitair en nog veel meer. We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat de gasten straks kunnen genieten van een comfortabel en zorgeloos verblijf.

 

Wij ontwikkelen, realiseren en beheren technische
INST.allaties met de mINST.e exploitatiekosten. Dat doen wij samen én duurzaam! En dat is de echte wINST.!

Pure w

Wat we doen bij INST.