INST. nieuws

Succesvolle hijswerkzaamheden bij Van der Valk Hotel Emmen

23 mei 2024

Vandaag heeft INST een indrukwekkende klus afgerond bij het Van der Valk Hotel in Emmen. De hijswerkzaamheden, uitgevoerd in samenwerking met Wagenborg Nedlift, verliepen succesvol. Diverse materialen, waaronder luchtkanalen, zijn veilig en efficiënt naar het dak van het hotel gebracht.

Binnenkort zullen op het dak van het hotel twee warmteterugwinunits (WTW-units) worden geplaatst. Deze installatie is een belangrijke stap in de verduurzaming van het hotel en zal de energie-efficiëntie aanzienlijk verbeteren.

 

 

 

Wij ontwikkelen, realiseren en beheren technische
INST.allaties met de mINST.e exploitatiekosten. Dat doen wij samen én duurzaam! En dat is de echte wINST.!

Pure w

Wat we doen bij INST.