INST. nieuws

Nieuwe trafo bij Van der Valk Hotel Emmen zorgt voor (geen) spanning

30 januari 2023

Vanwege de uitbreiding van het hotel met 42 hotelkamers en het verduurzamen van het bestaande hotel is er een nieuwe trafo geplaatst. De aansluiting van deze trafo was vandaag een spannende en uitdagende klus, omdat het hotel enkele uren spanningsloos zou zijn.

De werkzaamheden waren tot in de kleinste details door onze collega’s voorbereid vanwege de impact die het had op het hotel en de gasten. Geen elektriciteit betekende onder meer dat er geen gasten in de hotelkamers konden verblijven, de keuken buiten werking was en er geen verlichting in het hotel was. Vooraf was hierover duidelijk gecommuniceerd met alle betrokkenen, zodat niemand voor een verrassing zou komen te staan.

Uiteindelijk verliepen de werkzaamheden voorspoediger dan vooraf bedacht. Anderhalf uur eerder dan gepland gingen de lampen weer aan, konden de koks weer aan de slag, de gasten weer naar hun hotelkamers en deed alles het weer alsof er niets was gebeurd. Het waren al met al bijna drie spanningsloze én spannende uren. Gelukkig met een goed resultaat!

Wij ontwikkelen, realiseren en beheren technische
INST.allaties met de mINST.e exploitatiekosten. Dat doen wij samen én duurzaam! En dat is de echte wINST.!

Pure w

Wat we doen bij INST.