INST. nieuws

Update nieuwbouw 42 hotelkamers Van der Valk Hotel Emmen

3 april 2023

Voor de nieuwbouw van de 42 hotelkamers bij Van der Valk Hotel Emmen 𝗘𝗺𝗺𝗲𝗻 zijn we bezig met het monteren van de installaties in de hotelkamers.

De stukadoor gaat binnenkort aan de slag en voor die tijd moeten wij alles klaar hebben wat straks niet meer zichtbaar is: van elektra tot waterleidingen tot het inbouwreservoir van het toilet. Want installaties wil je zo min mogelijk zien en worden bedekt door een laag stucwerk of door een plafond. Maar wat je straks niet meer ziet, is er wel degelijk. En dankzij onze installaties kunnen de gasten straks optimaal genieten van de nieuwe hotelkamers!

 

Wij ontwikkelen, realiseren en beheren technische
INST.allaties met de mINST.e exploitatiekosten. Dat doen wij samen én duurzaam! En dat is de echte wINST.!

Pure w

Wat we doen bij INST.